CO. ATMARS INDUSTRTY, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ
 

Οδήγηση περιβαλλοντική & δοκιμή δόνησης
Κατασκευαστής εξοπλισμού στην Κίνα - από το 2001

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED

καλής ποιότητας Περίπατος στην περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Περίπατος στην περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής για τις πωλήσεις
ATMARS κάνει τον τρομερό εξοπλισμό δοκιμής κλίματος για μας όποιος μας έχει υποστηρίξει πάντα στην αξιοπιστία, την ποιότητα, τη συμβατότητα και την ασφάλεια προϊόντων μας. Είμαστε πολύ ευτυχείς να εργαστούμε με τους.

—— Ing. Robert Meier

Είναι πραγματικά καλός συνεργάτης για μας που θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε την εμπιστοσύνη μας μέχρι τώρα από την Κίνα.

—— Σημάδι του Danny

Είμαι Online Chat Now

ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED
Βάση κατασκευής Έρευνα και ανάπτυξη κέντρο ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Chamber_ATMARS δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας Αίθουσες διαλογής περιβαλλοντικής πίεσης αίθουσες θερμικού κλονισμού ξεραίνοντας φούρνοι περίπατος στις περιβαλλοντικές αίθουσες Αίθουσες δόνησης AGREE Ηλεκτροδυναμικοί δονητές Έγκαυμα στη γήρανση του δωματίου

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ATMARS
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 1.5 million-2.5 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2016
Εξαγωγή pc : 60% - 70%
Location: Dongguan, China.
OEM & ODM: Welcome

 

Η Co. ATMARS INDUSTRTY, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ είναι καινοτόμος επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με το κεφάλαιο καταλόγων RMB 10 εκατομμύρια (1,5 εκατομμύρια Δολ ΗΠΑ), και η ικανότητα πυρήνων μας είναι στην έρευνα, το σχέδιο, την παραγωγή και την πώληση των περιβαλλοντικών αιθουσών δοκιμής, τον εξοπλισμό δοκιμής δόνησης, το μηχανικό εξοπλισμό δοκιμής, τους φούρνους και τον εξοπλισμό δοκιμής μπαταριών.

 

Από την καθιέρωση εμείς λεπτοί οι ίδιοι στην περιβαλλοντική βιομηχανία δοκιμής προσομοίωσης και γίνοντας εμπειρογνώμονας σε αυτήν την επιχείρηση. Έχουμε επίσης διάφορα εθνικά τεχνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και είχαμε περάσει την πιστοποίηση ISO 9001 ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης: 2015 (πιστοποιητικό αριθ.: 02817Q11027R0S). Διοργανώνουμε τώρα διάφορα σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής που εξοπλίζονται με τις προηγμένες επεξεργαμένος μηχανές από εσωτερικό ή στο εξωτερικό και επίσης μια επαγγελματική ομάδα στην έρευνα, την παραγωγή, την πώληση και τις υπηρεσίες.

 

Οι κλιματολογικές διαδικασίες τυποποίησης αιθουσών δοκιμής ATMARS συμμορφώνονται αυστηρά με ISO/IEC17025: πρότυπα και διεθνές πρότυπο ANSI/NCSL ζ-540,1-1994 του 2005. Οι αίθουσες δοκιμής συμφωνούν με το ΜΒ, GJB, το IEC, το mil-STD, ASTM, UL, JIS, το CE, το ΦΆΝΤΑΣΜΑ και άλλα πρότυπα.

 

ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED

Οι περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής μας περιλαμβάνουν -
οι αίθουσες θερμοκρασίας, οι αίθουσες υγρασίας, οι αίθουσες θερμοκρασίας και υγρασίας, εισαγώμενες/κίνηση-στις αίθουσες, τις αίθουσες θερμικού κλονισμού, τις γρήγορες αίθουσες αλλαγής θερμοκρασίας (αίθουσες ESS), τις αίθουσες ΣΤΆΣΗΣ & HASS, τις UV αίθουσες γήρανσης, τις αίθουσες ύψους, τις θερμικές κενές αίθουσες, τις αίθουσες δοκιμής βροχής, τις αίθουσες δοκιμής άμμου και σκόνης, αλατισμένες αίθουσες ψεκασμού, αίθουσες σταθερότητας, βιομηχανικοί φούρνοι, αίθουσες δοκιμής δόνησης, ηλεκτροδυναμικοί δονητές, αίθουσες AGREE, συνδύασαν τις εξεταστικές αίθουσες, διαποτισμένη επιταχυνόμενη εξεταστική σειρά ζωής και ούτω καθεξής.

 

ATMARS περιβαλλοντικά & ο εξοπλισμός δοκιμής δόνησης χρησιμοποιούνται ευρέως στους τομείς της βιομηχανίας όπως ηλεκτρικό, την ηλεκτρονική, τις τηλεπικοινωνίες, το αεροδιάστημα & την αεροπορία, την υπεράσπιση & στρατιωτικός, αυτοκίνητος, θαλάσσιος, την ενέργεια, ιατρικός, το υλικό και ούτω καθεξής, και διαδραματίζουν έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στον περιορισμό των κύκλων ανάπτυξης και της βελτίωσης της ποιότητας.

 

ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED

 

Οι τιμές εμπορικών σημάτων μας -
Αποστολή: Για να παρέχει στους πελάτες την περιεκτική λύση δοκιμής που είναι ασφαλής, αξιόπιστη και εύκολα-λειτουργημένη
Όραμα: Για να είναι ο παγκόσμιος κορυφαίος περιβαλλοντικός εξεταστικός κατασκευαστής εξοπλισμού
Πνεύμα: Πέρα από μας, ακολουθήστε την τελειότητα
Η αξία πυρήνων μας: Οι άνθρωποι προσανατόλισαν, υψηλός - ποιότητα που βασίστηκαν και πρωτοποριακό πνεύμα επίμονο

Στοιχεία επικοινωνίας
ATMARS INDUSTRTY CO., LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wu

Τηλ.:: 86-769-2221-0691

Φαξ: 86-769-2221-0691

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)